måndag 20 februari 2012

Guide: Ladda upp simmar

Först vill jag bara tacka alla läsare... för Love the sims forever´s 100-läsars-jubileum! :D


Nu till: Hur man laddar upp simmar till thesims3.com och hur man använder dem som avatarer.


Steg 1:


Starta sims


Steg 2:


Gå in på Skapa ett hushåll


Steg 3:


Gör den simmen som du vill ska vara din avatar, det kan vara en vanlig sim eller en häst, hund eller katt.


Steg 4:


När du är klar med simmen, eller djuret, så kan du studera dess bild nere (bredvid "Färdiga simmar" knappen till höger). Där finns också tre stycker prickar som är vita med blå bakrund (knappen är blå med tre vita prickar). Klicka där.

Steg 5:

När du har gjort det som kommer det upp nånting som liknar en lista fast med bilder. Först är knappen "Radera sim" som ser ut som en soptunna. Sen kommer knappen "Spara sim i korg" som ser ut som en mapp ungefär. Sen kommer den knappen vi ska klicka på, "Dela ut en sim" som ser ut som ett hus med en blomma över typ.

Steg 6:

När du har klickat på den så kommer det upp en ruta där man ska skriva in föremåls namn (simmens namn, eller djurets namn) och föremålsbeskrivning (typ biografi). Skriv in det och klicka på bocken.

Steg 7:

Öppna startprogrammet och öppna kategorin uppladdningar. Gå in på fliken simmar, och där finns din sim!

Steg 8:

Sen kryssar du i i simmens ruta och klickar på knappen "Ladda upp". Då börjar simmen att laddas upp till thesims3.com.

Steg 9:

När simmen har laddats upp så öppnar du internet och går in på thesims3.com och loggar in där. Sen går du in på "Min sida" och klickar på knappen "Ändra avatar" (som är alldeles under din avatar-bild). Sen, bland uppladdade simmar så kan du hitta din sim. Sen sparar du bara dina inställningar och... Nu har du din EGEN sim som avatar!

Hoppas ni haft nytta av guiden. Sorry att jag inte har haft några bilder med, men *host* jag kan inte *host* ta screenshots av hela bilden *host*. Eh, inlägg blir så tråkiga utan bild. Sååå... Här får ni en "random" bild från sims:

(Hon smyger!!!)
See you later alligator!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar