fredag 3 februari 2012

Nya sims familjen :)

Nu har jag gjort den nya familjen! Här kommer familje-medlemmarna:
Det här är Dan. Han jobbar i militären och hans högsta dröm är att bli astronaut. Han älskar sin familj, färgen blå och sin fru Louisas vårrullar. Han har jobbat med deltidsjobb hela sin ungdomstid och har nu tjänat ihop till en förmögenhet. Han älskar också naturen och försöker att vara ute så mycket som möjligt.

 Är det vår som luktar? Nej det är Louisas berömda vårrullar! Louisa har lagat mat ända sen hon var 4 år och såg en kock på TV som lagade mat. "En sån vill jag bli" tänkte hon och läste ut alla kokböcker i hela huset. Nu är hon nästan en kock. Hon lagar nästan världens bästa mat, men när det är anställnings-intervju så blir hon nervös och bränner maten. Ska hon nånsin lyckas klättra i karriären (eller ens bli anställd)? Louisa älskar djur också, nästan lika mycket som matlagning.

Detta är söta lilla Erika. Hon älskar färgen gul och har en tendens att ta bra bilder med sin kamera. Hon älskar naturen precis som sin far och älskar djur precis som sin mor. Hon har alltid drömt om att bli tävlingsryttare, men hennes mamma säger att hon är för liten. Men dagen hon fyller 13 år så ska hon få börja rida. Hennes mamma och pappa säger att Erika troligen kommer att få en lillebror, men inte än på ett tag.

Och till sist: Det här är Sabrina, katten med det stora självförtroendet - eller rättar sagt egot. Hon ganska smart och beteer (stavfel?) sig överlägset mot ALLA  levande varelser, utom Erika av någon okänd anledning. Men, som alla vet som bor i staden, så sjunger Sabrina väldigt gärna och fult. Och högt låter det också. Men när Erika spelar piano så låter de som en ljuvlig symfoni tillsammans. Vad är det med Erika som får katten att gilla henne så mycket?

"And now the end is near..." Nejdå. Men inlägget är slut iallafall.
See you later alligator!

1 kommentar: